Meny

Ledige stillinger

 

 

 

 

EcoMarin AS er en av LetSea sine eiere og samarbeidspartnere. Ecomarin AS er også medeier i en rekke andre havbruksselskaper på Helgeland.

Målet er å bidra til etablering av interessante og lønnsomme arbeidsplasser i sjømatnæringen. Selskapene i gruppen hadde i 2017 en samlet omsetning på 350 millioner kroner og 70 ansatte. Hovedkontoret er i Sandnessjøen.

Ecomarin AS sine ansatte leder og drifter økonomi- og lønnssystemene for selskapene i gruppen, og har etablert et felles økonomimiljø som nå skal styrkes. Ecomarin AS søker derfor etter

 

Regnskapsmedarbeider

Dersom du liker å jobbe med regnskap, er engasjert og ønsker å bidra til å styrke et miljø med stadig nye muligheter og utfordringer så oppfordres du til å søke på stillingen.

Som vår regnskapsmedarbeider vil dine arbeidsoppgaver blant annet være;

Postbehandling/scanning, daglig regnskapsføring, løpende avstemmingsarbeid, lønnsarbeid og fakturering.

I tillegg vil du kunne være en medspiller i utvikling av våre regnskaps- og økonomistyringssystemer. Arbeidsverktøyene er i hovedsak Visma Dokumentsenter, Visma Global og Visma Lønn.

 

Du må ha god erfaring innen regnskaps- og lønnsområdet, være nøyaktig, strukturert og selvgående.

Vi er ute etter deg som er positiv og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og som ønsker å bidra aktivt til å skape et godt arbeidsmiljø.

 

Hvis du blir vår nye kollega vil du jobbe i et dyktig fagmiljø sammen med hyggelige kollegaer i et uformelt miljø. Du vil ha din arbeidsplass i flotte og sentralt beliggende lokaler med havutsikt i Torolv Kveldulvsons gate 29 i Sandnessjøen, som vi deler med vår største klient LetSea AS.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til

Per Helge Hansen mob 416 50 707 eller

Per Kristian Nordøy mob 907 81 366.

 

Søknad med CV sendes til innen 15.10.2018.  Dine vitnemål og attester vil vi spørre om senere.

 

Vi ser fram til å få deg med på laget!