LetSea er med å sponse Newtonrommet

LetSea er med på å sponse Newton rommet i Sandnessjøen med innredning og tilrettelegging for publikum.

LetSea er opptatt av å tilrettelegge for besøkende på våre lokaliteter, samt ha spesielt utvidet fokus på unge og praktisk læring.

LetSea, har sammen med MOWI og Nova Sea har inngått et samarbeid med Sandnessjøen Videregående Skole og Newton rommet. Samarbeidet bidrar til å ha fasiliteter i Sandnessjøen og Ytre Helgeland der unge kan øke forståelsen for både realfag og mulighetene som ligger i havet.

Det er etablert ca 40 Newton rom i Norge. Den norske stat har både anerkjent og støttet opp om dette konseptet gjennom flere år for å bidra til at unge mennesker får en innføring i realfag med alternative metoder sammenlignet med tradisjonell skoleundervisning. Newton rommene har vært en suksess der næringslivet har bidratt vesentlig i samarbeid med det offentlige.

For LetSea er det av betydning å utnytte synergier og knytte til seg gode samarbeidspartnere.

 

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.