Karriere

Her kan du sende inn søknad på en av våre ledige stillinger, sende inn en åpen søknad eller registrere deg for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter. Her ser du våre ledige stillinger akkurat nå. For mer informasjon og for å søke, kan du klikke på den stillingen du er interessert i eller send inn en åpen søknad.

I LetSea er medarbeiderne våre den viktigste ressursen vi har. Vi kan tilby våre ansatte varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for videre faglig utvikling. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjonsvilkår.

Ledige stilling

Prosjektmedarbeider

Vil du være med å påvirke utviklingen til Norges største

fornybare eksportnæring?

Vi søker deg som vil utvikle havbruksnæringen. LetSea jobber med å se etter muligheter i havet og er Norges største forsøks- og forskningssenter for havbruk. På seks ulike lokasjoner har LetSea i dag 250 forsøksenheter. Vi har avdelinger både på land og i sjø, og jobber med laks, ørret, torsk og rognkjeks

LetSea er i stadig utvikling. For å styrke R&D Teamet i selskapet, søker vi etter prosjektmedarbeider i midlertidig stilling, med mulighet for fast stilling. Prosjektmedarbeiderens viktigste oppgaver vil være å delta i våre interne og eksterne forsøksprosjekter. Som en del av FOU teamet vil du følge en del forsøk/prosjekter fra start til slutt.

Stillingen som prosjektmedarbeider inngår i selskapets R&D-team, og rapporterer til leder for R&D. Du blir en del av et solid fagmiljø med bred kompetanse innenfor akvakultur. 

Vi er ute etter personer med følgende egenskaper

  • Relevant høyere utdanning  
  • Kjennskap til næringen
  • Prosjektforståelse og kunnskap om hvordan prosjekter gjennomføres
  • Selvstendig person, som er serviceinnstilt, strukturert og god på kommunikasjon
  • Utadvendt og løsningsorientert
  • Gode språk kunnskaper i norsk og engelsk
  • Nyutdannede oppfordres også til å søke

Arbeidssted vil være ved forsøksfasilitetene til LetSea R&D Sea, på Solfjellsjøen, Dønna. Det kan påberegnes at man deler av arbeidstiden vil kunne disponeres til andre forsøkslokaliteter hos LetSea.

Vi tilbyr utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et dynamisk, sosialt og kreativt miljø. Muligheter for personlig utvikling og konkurransedyktige betingelser.

Om arbeidsgiveren:

LetSea er Norges største forsøks- og forskningssenter for havbruk. Vi er en totalleverandør av kontrollerte forsøk og prosjekt, med infrastruktur fra små kar til fullskala merder. Vi har et næringsrettet utgangspunkt og legger til rette for lønnsom og bærekraftig produksjon, bedre fiskehelse og redusert miljøavtrykk.

Ønsker du ytterligere informasjon kontakt;

Odd Rikard Wik-Iversen, HR leder| orw-i@letsea.no | 930 12 595

Henriette Hanssen, leder R&D | henriette@letsea.no | 975 48 660

Søknad sendes pr epost til post@letsea.no snarest. Merk søknaden med «Prosjektmedarbeider LetSea». Kopi av attester og vitnemål fremlegges ved et eventuelt intervju.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.