Karriere

Her kan du sende inn søknad på en av våre ledige stillinger, sende inn en åpen søknad eller registrere deg for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter. Her ser du våre ledige stillinger akkurat nå. For mer informasjon og for å søke, kan du klikke på den stillingen du er interessert i eller send inn en åpen søknad.

I LetSea er medarbeiderne våre den viktigste ressursen vi har. Vi kan tilby våre ansatte varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for videre faglig utvikling. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjonsvilkår.

Ledige stilling

Veterinær eller fiskehelsebiolog

Vil du være med å påvirke utviklingen til Norges største

fornybare eksportnæring?

Vi søker deg som vil utvikle havbruksnæringen. LetSea jobber med å se etter muligheter i havet og er Norges største forsøks- og forskningssenter for havbruk. På seks ulike lokasjoner har LetSea i dag 220 forsøksenheter. Vi har avdelinger både på land og i sjø, og jobber med laks, ørret, torsk og rognkjeks.

LetSea er i stadig utvikling. For å styrke FoU staben og øke fiskehelsekompetansen i selskapet, søker vi etter veterinær eller fiskehelsebiolog. Veterinæren/fiskehelsebiologens viktigste oppgaver vil være å bidra til forbedret fiskehelse i næringen, initiere og delta i våre interne og eksterne forsøksprosjekter. Som en del av FOU teamet vil du følge en del forsøk/prosjekter fra start til slutt. Veterinæren/fiskehelsebiolog vil også ha ansvar for å følge opp fiskehelse ved våre lokaliteter.

Stillingen som veterinær/fiskehelsebiolog inngår i selskapets FOU-team, og rapporterer til leder for R&D. Du blir en del av et solid fagmiljø med bred kompetanse innenfor akvakultur. 

Vi er ute etter personer med følgende egenskaper

  • Er utdannet som veterinær eller fiskehelsebiolog.
  • Relevant erfaring fra næringen
  • Prosjektforståelse og kunnskap om hvordan prosjekter gjennomføres
  • Selvstendig person, som er serviceinnstilt, strukturert og god på kommunikasjon
  • Utadvendt og løsningsorientert
  • Gode språk kunnskaper i norsk og engelsk
  • Nyutdannede oppfordres også til å søke

Arbeidssted vil være ved de ulike forsøksfasilitetene til LetSea, mens deler av arbeidstiden vil være ved hovedkontoret i Sandnessjøen.

Vi tilbyr utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et dynamisk, sosialt og kreativt miljø. Muligheter for personlig utvikling og konkurransedyktige betingelser.

Om arbeidsgiveren:

LetSea er Norges største forsøks- og forskningssenter for havbruk. Vi er en totalleverandør av kontrollerte forsøk og prosjekt, med infrastruktur fra små kar til fullskala merder. Vi har et næringsrettet utgangspunkt og legger til rette for lønnsom og bærekraftig produksjon, bedre fiskehelse og redusert miljøavtrykk.

Mer informasjon om selskapet finnes på vår hjemmeside. www.letsea.no

Ønsker du ytterligere informasjon kontakt;

Odd Rikard Wik-Iversen, HR leder| orw-i@letsea.no | 930 12 595

Henriette Hanssen, avdelingsleder | henriette@letsea.no | 975 48 660

Søknad sendes pr epost til post@letsea.no innen 5.10.20. Merk søknaden med «Veterinær/fiskehelsebiolog LetSea». Kopi av attester og vitnemål fremlegges ved et eventuelt intervju.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.