Samfunnsansvar

LetsWork

I et samarbeid med NAV opprettet LetSea prosjektet LetsWork i 2017. Prosjektet går ut på at unge voksne som på ulike vis har havnet utenfor skole og arbeidslivet, skal få en fot innenfor og en grunn til å stå opp om morgenen. Målet med LetsWork er at flere skal delta i arbeidslivet, og gå fra å være passive stønadsmottakere til aktive bidragsytere i arbeidslivet.

Strandrydding og sommerjobber

I forbindelse med den nasjonale strandryddedagen inviterer LetSea hvert år til strandrydding på Dønna. I tillegg ansetter vi hvert år ungdommer mellom 15 og 19 år i sommermånedene, for å arbeide er rydding av strender og røkting. Formålet var å bidra enda mer til et renere hav og samtidig gi ungdom erfaring med og en fot innenfor havbruksnæringa.

Læreplassgarantist

LetSea har inngått en avtale med Nordland Fylkeskommune om å være læreplassgarantist. Avtalen går ut på å sikre at ungdom får læreplass etter endt skolegang i yrkesfag. Hovedformålet med å signere avtalen er fra LetSea sin side å kunne gi en forutsigbarhet til ungdom som ønsker å satse på havbruksfag, og på den måten både sikre og styrke rekruteringen.

MiniHavna

MiniHavna er en festival for barn og unge. Under festivalen opptrer lokale danse- og sanggrupper, i tillegg til at det leies inn en profesjonell artist som er populær blant unge. Det er også andre aktiviteter, som ansiktsmaling, bowling, hoppeslott og en lakserodeo. Det er kun sjømatbedrifter som støtter arrangementet og LetSea er hovedsponsor. Formålet er å bidra til økt tilknytning til sjømatnæringen og gjøre unge bevisst på den betydningen næringa har for regionen.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.